SZC logo

Szegedi Szakképzési Centrum

OM kód: 203052/008 | 6723 Szeged, József A. sgt. 120.

Intézmény logo

Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola

 • Hírek
 • Közérdekű adatok
 • Órarend
 • KRÉTA

Bemutatkozás

Tisztelt Látogató!

Szeretettel és tisztelettel köszöntöm iskolánk a Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola megújult honlapján.

Szeretnénk, hogy minden érdeklődő naprakész információval rendelkezzen intézményünkről, iskolánk minden területéről.

Szegeden a kereskedő és vendéglátó szakemberek képzése már az elmúlt évszázadokra nyúlik vissza. Hosszú évtizedek után került – sok-sok „albérlet” után – az egyre növekvő létszámú iskola mai végleges helyére, ahol már modern tankonyha is szolgálta és szolgálja azóta is a vendéglátós szakemberek képzését. Maros utcai telephelyünk a kor igényeit kielégítő pénztárgép terem és kereskedelmi kabinetek biztosítják a kereskedő tanulók felkészülését.

A folyamatos profilbővítés és az infrastrukturális fejlesztések eredményeként mára rangos helyet foglal el intézményünk a régió hasonló szakirányú iskolái között is. Képzéseinken keresztül a kereskedelem, és a turizmus-vendéglátás ágazataiban kínálunk lehetőségeket a nappali és a felnőttek oktatása területein.

Intézményünk hagyománytisztelő, de mellette hagyományteremtő és innovatív gondolkodása mellett, a mai modern világban is fontos értékek közvetítése az iskola összes dolgozója számára elengedhetetlen. Ezeket az értékeket szeretnénk átadni a szakmáink tanítása és a szabadidő hasznos eltöltése közben diákjaink számára. Legyen az akár az empátia, a másik ember tisztelete, a „másság” feltétel nélküli elfogadása vagy akár a becsület, elhivatottság. Tudásukat és ismereteiket nem csak az iskolapadban szeretnénk gazdagabbá tenni, hanem a duális partnereinken keresztül a gyakorlati életben a gyakorlati oktatáson keresztül is.

Nem vagyunk mások, mint folytatásai a régi időnek, a lábnyomok továbbmennek ugyanazon az úton, jó szem kell hozzá, hogy megláthassa valaki, hol végződik az egyik nemzedék lábnyoma és hol folytatódik az új nemzedéké.

 Krúdy Gyula

 

Megtiszteltetés, hogy ellátogatott weboldalunkra, kellemes és tartalmas barangolást kívánunk.

Honlapunk mellett iskolánk facebook oldalán is betekintést nyerhetnek mindennapjainkba. Látogassanak el oda is. 

Molnár Zoltán

igazgató

Bemutatkozás

Partnereink

 • Krúdy
SZC logo

Szegedi Szakképzési Centrum


  • Intézmény logo
  • Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola

   6723 Szeged, József A. sgt. 120.

  • Telefon: 62/540-272

   E-mail: iroda@krudy-szeged.hu

   OM azonosító: 203052/008


  2023Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola